+38598 378 802

Microsoft Project

fuente del artículo OCT. 2023 - 12:45 Compartir en Facebook; Compartir en Twitter; Compartir en ... O se multiplica por 7 el esfuerzo en descarbonización o no alcanzaremos los 1,5 grados. 12:32.

O Microsoft Project-u.

Upravljanje projektima nužno je za postizanje strateških ciljeva u svakoj poslovnoj organizaciji, bez obzira na njezinu veličinu. Stoga je Microsoft razvio svoj praktičan softver za upravljanje projektimaMicrosoft Project. Sposoban pomoći upravljanjem kako najmanjim projektima pa tako i najvećim izazovima, Microsoft Project će se brzo integrirati u vaše poslovanje.

Microsoft Project alati.

Na raspolaganju vam je mnoštvo alata za upravljanje projektima koji mogu pomoći u upravljanju portfeljima, programima i resursima te kontroli troškova. Pridonose učinkovitoj komunikaciji s većim brojem članova tima i praćenju napretka projekta. Dinamično planiranje rasporeda će vam omogućiti lakšu alokaciju resursa.

Alate možete instalirati kao softver na pojedinačnim računalima u mreži, a mnogi su dostupni i u oblaku.

Korištenje Microsoft Project-a

Jednostavnost korištenja.

Neovisno o veličini vašeg projekta, Microsoft Project će vam pojednostaviti upravljanje.

Ako koristite ostale Microsoft proizvode i Microsoft 365, Project je izuzetno kvalitetan izbor jer se efikasno integrira u IT okolinu. Stoga je vrlo intuitivan za korištenje i lak za naučiti. Primakon je Microsoft Partner s iskustvom implementacije rješenja za upravljanje projektima. Ako Vam je potreban savjet ili informacija slobodno nam se obratite.

Želite unaprijediti upravljanje vašim projektima?

Share This