+38598 378 802

PMI

Primakon i PMI.

Kroz partnerstvo s TenStep-om, Primakon je ovlašteni PMI REP (Registered Education Provider) i u postupku je stjecanja ATP statusa. Naši stručnjaci imaju PMI certifikacije i sudjeluju u radu ogranka PMI Hrvatska. Sve naše edukacije su u skladu s PMI CCR programom te se za njih mogu dobiti PDU bodovi.

Project Management Institute.

PMI je najveća međunarodna udruga voditelja projekata (projekt menadžera) (www.pmi.org). PMI je ujedno globalni lider u razvoju standarda za vođenje projekata. Glavni cilj PMI-a je promoviranje projekt menadžmenta (PM) kao profesije i profesionalnosti u vođenju projekata. Glavna uloga hrvatskog ogranka PMI-a (www.pmi-croatia.hr) je promocija profesije projekt menadžera na različitim razinama u Republici Hrvatskoj. Članstvo u PMI-u za svakog člana otvara mogućnosti o kojima vjerojatno nikad nije razmišljao – razmjena ideja i iskustava, pristup informacijama i znanjima, prisustvovanje vrhunskim seminarima i sastancima članova, druženje sa stručnjacima iz struke te stjecanje liderskih sposobnosti.

PMI large logo

PMI certifikati:

PMI PMP logo
PMI PMI-ACP logo
PMI PMI-RMP logo
PMI CAPM logo
PMI PgMP logo
PMI PMI-SP logo
PMI PMI-PBA logo
PMI PfMP logo
PMI PMI Project Management Ready logo

Logotopi nisu u vlasništvu Primakon d.o.o., već su preuzeti sa službene PMI stranice.

PMP certifikat.

PMP (Project Management Professional) je najvažniji certifikat udruge za upravljanje projektima PMI s preko milijun certificiranih stručnjaka u svijetu.

Uvjeti pristupanja ispitu

Za pristupu PMP ispitu potrebno je imati:
a

Srednju stručnu spremu te 7.500 sati rada na vođenju i upravljanju projektima i 5 godina radnog iskustva u upravljanju projektima

Višu ili visoku stručnu spremu te 4.500 sati rada na vođenju i upravljanju projektima i 3 godine iskustva u upravljanju projektima

l

Uz prethodno navedeno radno iskustvo potrebno je prikupiti 35 sati edukacije iz područja upravljanja projektima

Jedan od načina prikupljanja edukacijskih sati je pohađanje edukacijskih seminara iz ovog područja, što se dokazuje uvjerenjima izdanih od strane organizatora seminara (PMI Registered Education Provider – R.E.P., fakulteti i učilišta, konzultantske kuće…). Nakon što se ispune gore navedeni uvjeti, pristupanje ispitu se prijavljuje putem web stranice www.pmi.org. Više o svemu vezanom uz PMP ispit pročitajte u dokumentu PMP Credential Handbook koji se nalazi na Handbook linku.

PMI Continuing Certification Requirements (CCR) Program.

Svi certificirani stručnjaci moraju zadovoljiti kriterije PMI CCR programa kako bi zadržali svoje certifikate te trebaju prikupiti najmanje 60 bodova stručnog usavršavanja (Professional Development Units – PDUs) tijekom trogodišnjeg ciklusa akreditacije.

Za sve naše edukacije možete dobiti PDU bodove, stoga nam se obratite s povjerenjem.

Priprema za PMI PMP certifikat.

Share This