+38598 378 802

PM²

Primakon i PM²Alliance.

PM²Alliance Logo
Primakon je PM²Alliance ATP (Affiliated Training Provider) te je ovlašten održavati pripremne treninge za certifikaciju po PM²Alliance programu.  Naši predavači su iskusni i certificirani treneri s višegodišnjim predavačkim i praktičnim iskustvom.

O PM² metodologiji.

PM² metodologija je podržana od raznih institucija Europske unije s idejom ”One common PM Methodology open to all EU Institutions, Member States, Contractors, and EU Citizens.” Razvijana još od 2007. bila je namijenjena samo internim projektima EC, no od 2016. jača inicijativa širenja slobodne i otvorene metodologije za sve institucije, učesnike i ostale dionike EU projekata. Već značajan broj subjekata koristi PM² metodologiju te je interes stručne i akademske zajednice sve veći. Metodologija je jednostavna i fleksibilna, vrlo generalna i jasna, te ju je moguće koristiti na različitim tipovima projekata. S obzirom na otvorenost i javnost, moguće ju je potpuno slobodno implementirati, ali i prilagoditi svojim potrebama.
Kreativni biznis ljudi razgovaraju o edukaciji
PM² Basic
PM² Advanced
PM² Agile
PM² Expert
PM² Essentials
PM² Trainer

PM² edukacija – informacije.

Cilj edukacije je dati pregled razvoja i trenutne uporabe PM² metodologije koju je razvila Europska komisija (EC). Edukacija je namijenjena svim sudionicima projekata, bez obzira na vrstu projekta i industrije u kojoj se provode, profesionalcima i početnicima s područja projektnog menadžmenta, voditeljima projekata i članovima timova, djelatnicima EU tijela i institucija, te korisnicima EU sredstava.
Edukacija je usmjerena praktičnom savladavanju metodologije, radeći na studiji slučaja simulirajući timski rad. Kroz edukaciju ćemo identificirati projektne uloge i odgovornosti, definirati različite aspekte projekta i izraditi projektni plan. Nadalje ćemo proaktivno identificirati i upravljati obuhvatom, predmetima, rizicima i komunikacijom te odrediti i prikupiti metriku kojom se vrednuje sveukupna uspješnost projekta.
}

Trajanje seminara: 16 sati

Način edukacije: Predavanja, grupne diskusije, vježbe podržane računalom

Cijena: Već od 4362,5 kn

PM² metodologija za upravljanje projektima.

Share This