+38598 378 802

Zastupstva

Ovlašteni smo predstavnici, partneri i zastupnici rješenja i brendova:

Rješenja.

Oracle Primavera softverska je tvrtka sa sjedištem u SAD-u.

Od svog osnutka 1984. bavi se razvojem aplikacija za upravljanje projektima. Konstantno je u vrhu najkvalitetnijih svjetskih proizvođača sotvera iz ovog područja.

Oracle Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management je najsnažnije integrirano rješenje za globalno prioritiziranje, planiranje, upravljanje i izvršenje projekata, programa i portfelja.

Uporabljiv za projekte svih veličina te upravlja cijelim životnim cikluskom portfelja projekata. Osigurava paralelno vođenje više projekata. Koristan je svakom projektno intenzivnom poslovanju.

Upravljanje projektima nužno je za postizanje strateških ciljeva u svakoj poslovnoj organizaciji, bez obzira na njezinu veličinu.

Stoga je Microsoft razvio svoj praktičan softver za upravljanje projektima – Microsoft Project. Sposoban pomoći upravljanjem kako najmanjim projektima pa tako i najvećim izazovima, Microsoft Project će se brzo integrirati u vaše poslovanje.

Easy Project je softver za unaprijeđenje poslovnih procesa, projektni i Portfeljni menadžment, sa snažnom komponentom upravljanja organizacijom.

Može se koristiti u javnim organizacijama i privatnim tvrtkama. Easy Project na jednostavan način omogućuje digitalizaciju i automatizaciju poslovanja i poslovnih procesa.

TILOS by Trimble

Tilos je softver za planiranje baziran na vremensko-prostornoj (Time-Location Software) logici specijaliziran za upravljanje linearnim građevinskim projektima, poglavito infrastrukturnim projektima.
Koristi se u različitim granama građevinarstva i različitim projektima poput cestogradnje, izgradnje željeznica, postavljanja cjevovoda, dalekovoda, tunelogradnje, mostogradnje i energetike.

SOFiSTiK je softverska tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj.

Tvrtka je specijalizirana za razvoj softvera za strukturalnu analizu konstrukcija. Nalazi se u svjetskom vrhu po kvaliteti i sveobuhvatnosti rješenja, kao i po broju referentnih projekata koji su izvedeni po čitavom svijetu.

Fides-DVP iz Njemačke specijalizirana je za razvoj softvera pretežito iz područja geotehnike. Usko je povezana sa SOFiSTiKom za koje izrađuje korisnička sučelja prema njegovim numeričkim solverima.

FIDES DV-Partner više od 30 godina pružaju usluge u građevinarstvu.

Misija FIDESa je biti partner industrijskim dizajnerima, građevinskim inženjerima i arhitektima pružajući im vrhunski softver.

NAKIVO je privatna, brzo rastuća sigurnosna tvrtka osnovana 2012. godine. NAKIVO razvija brzo, pouzdano i pristupačno rješenje za backup podataka za virtualna okruženja.

Backup podataka sa VMware, Hyper-V, Nutanix i AWS EC2 okruženja.

NAKIVO Backup & Replication pruža “application-aware” sigurnosno kopiranje i replikaciju temeljenu na slikama. Omogućava jednostavan raspored zadataka putem Calendar dashboard-a u web-sučelju proizvoda. Također omogućava spremanje do 4.000 točaka obnavljanja za svaku sigurnosnu kopiju, rotirajući ih na temelju GFS-a. Nadalje, možete učinkovitije osigurati svoje VM i EC2 instance iskorištavanjem prednosti Changed Block Tracking (za VMware), Resilient Change Tracking (za Hyper-V), ili Changed Regions Tracking (za Nutanix), LAN-Free prijenos podataka i Network Acceleration.

Edukacije.

Primakon je ovlašteni IPMA edukacijski partner.

Ovjeru obavljaju nezavisni ispitivači, a provodi ju certifikacijsko tijelo CAPM-CERT – ovlaštena organizacija za ovjeru voditelja projekata u sastavu  Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP-IPMA).

U suradnji s TenStepom, Primakon je ovlašteni PMI REP (registered education partner).

Američka udruga za upravljanje projektima PMI nudi certifikate:

  • PMP (Project Management Professional)
  • CAPM (Certified Associate in Project Management)
  • PMI-PBA (PMI Professional in Business Analysis)
  • PMI-ACP (PMI Agile Certified Practitioner)
  • PgMP (Program Management Professional
  • PfMP (Portfolio Management Professional)
  • PMI-RMP (PMI Risk Management Professional)
  • PMI-SP (PMI Scheduling Professional)
  • PMI Project Management Ready

Primakon je PM²Alliance ATP (Affiliated Training Provider) te je ovlašten održavati pripremne treninge za certifikaciju po PM²Alliance programu.  Naši predavači su iskusni i certificirani treneri s višegodišnjim predavačkim i praktičnim iskustvom.

Algebra grupa je vodeći hrvatski i regionalni privatni obrazovni sustav prisutan u 30 gradova diljem Republike Hrvatske, s više od 120 stalno zaposlenih i više od 400 vanjskih suradnika.

Kroz proteklih gotovo 20 godina rada, Algebra je postala najznačajniji regionalni edukacijski partner tvrtki Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, VMware, EC-Council i drugih.

Primakon je skoro 20 godina partner u edukacijama iz upravljanja projektima.  

TenStep Inc. sa sjedištem u Atlanti, Georgia (USA)

Specijalizirana je tvrtka za razvoj, konzalting i primjenu poslovnih metodologija iz područja upravljanja projektima.

Share This