+38598 378 802

O nama

Lideri u upravljanju projektima.

Corporate success

Primakon d.o.o. je pokretač razvoja profesije upravljanja projektima u Republici Hrvatskoj. Vodeća smo tvrtka u poslu prijenosa i implementacije znanja iz područja upravljanja projektima.

U više od 20 godina iskustva proveli smo više od 100 projekata i educirali više od 10.000 polaznika.

Pružamo usluge konzaltinga i implementacije rješenja za strateško upravljanje i upravljanje projektima u svim gospodarskim područjima, u javnom i privatnom sektoru. Pomažemo vam postići rast i razvoj. Naše reference možete pročitati ovdje.

Podižemo performanse organizacija s kojima radimo, ostvarujemo vidljiv uspjeh te poboljšavamo sveukupno poslovanje. Stručni smo i iskusni te se rezultati našeg rada odmah osjete. Orijentirani smo na ljude te nam uspjeh naših klijenata pričinjava zadovoljstvo.

Business colleagues working on a project

Moderna smo tvrtka i držimo korak s vremenom. Promićemo inovacije te smo konstantno upoznati s najnovijim znanjima i metodologijama u području upravljanja projektima. Na temelju svjetski poznatih metodologija razvili smo vlastitu Primakon PI metodologiju, primjenjivu u domaćem okružju i pristupačnu klijentima, čija primjena pokazuje konkretne rezultate.
Prisutni smo u Europi i u cijelom svijetu.

Pročitajte više o našem stručnom timu.

Share This