Raznovrsno i funkcionalno

Softver za upravljanje projektima, Powerproject, sveobuhvatan je paket proizvoda sa velikom fleksibilnošću kako bi se zadovoljile različite potrebe svih koji su uključeni u pokretanje projekata, uključujući i one koji se oslanjaju na uspješnost projekta. Široko je korišten u podršci projektnim aktivnostima, na svim razinama složenosti u raznim industrijskim sektorima i građevinskim projektima.
Ako Vam je potrebna projektna suradnja više korisnika i u realnom vremenu, pogledajte u nastavku različita riješenja koja Vam nudimo.

Powerproject je vrsni softver za vođenje projekata, resursa i portfelja korišten diljem svijeta za podršku tijekom vođenja projekata i upravljanja projektnim aktivnostima na svim nivoima kompleksnosti  pri raznolikim sektorima industrije i proizvodnje.
Softver odgovara potrebama svih dionika projekta.

 

 

 

Powerproject Enterprise je etablirana, moćna multiuser aplikacija za upravljanje portfeljem, koja Vam daje uvid na više projekata, programa i resursa u realnom vremenu. Praćenje portfelja više projekata i resursa vrlo brzo može postati problematično i izuzetno dugotrajno kada se radi projekt po projekt. Powerproject Enterprise centralno se možete upravljati svim projektima i programima s optimalnom učinkovitošću.

 

 

U ovoj verziji Powerproject Enterprise softwarea uključen je Powerproject BIM. Njegove značajke omogućuju 4D planiranje, pokreću veću suradnju i rezultiraju boljom komunikacijom i vremenskom učinkovitosti. To omogućuje korisnicima povezivanje projektnih planova i 3D modela u jednoj, cloud aplikaciji.