P6 Analytics

Oracle’s Primavera P6 Analytics je upakirano rješenje poslovne inteligencije koje omogućuje vrijedni uvid u Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management performanse projekata i portfelja kako se bi mogli otkriti trendovi, izvorni uzroci predmeta te prognozirati troškovi, pomažući voditi učinkovitost projektnih procesa donošenjem boljih odluka o projektima.

Rađen na Oracle platformi za poslovnu inteligenciju (Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus), Primavera P6 Analytics dolazi upakirana sa novom nadograđenom verzijom Primavera P6 Reporting Database. Učitavanje podataka, mapiranje podataka, modeli podataka i izvješća nadzorne ploče, ukratko sve što je potrebno za postizanje besprimjerne vidljivosti u P6 Enterprise Project Portfolio Management projekte je uključeno.

Oracle’s Primavera P6 Analytics omogućuje:

 • Duboki uvid u projekte kao i kompletnu povijest i trendove u vremenu
 • Brzu identifikaciju potencijalnih predmeta performansi
 • Učinkovito vođeno rješavanje problema kroz životni ciklus projekta
 • Pomoć u donošenju boljih odluka na portfeljima i projektima

Kako Vam Oracle Primavera P6 Analytics može pomoći

 • Korištenje analitike s najboljom praksom u industriji
 • Pristup ugrađenoj analitici i nadzornim pločama (dashboards) na osnovu Oracle Primavera PPM najbolje prakse.Prednost snage i fleksibilnosti Oracle platforme poslovne inteligencije (Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus) za dodavanje izvješća, bodovnih lista i KPI-eva u rješenje pored ugrađenog seta nadzornih ploča.

 • Snažne značajke izvješćivanja
 • Kretanje iz prikaza portfelja visoke razine prema specifičnim projektima kako bi se otkrili uzroci negativnih performansi projekata. Zatim se ulazi u Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management iz Primavera P6 Analytics nadzorne ploče kako bi se poduzele korektivne akcije.Brzo identificiranje projekata koji se dobro izvode i premašuju očekivanja, kao i onih koji negativno utječu na portfelje, proračun i kadrovske probleme.
  Analiza indikatora ranog upozorenja za problematična područja portfelja i projekata.

 • Osiguranje transparentnosti i vidljivosti performansi portfelja projekata
 • Pristup objavljenim indikatorima performansi projekata, trendovima, statistici i grafovima kroz prikladan samo-uslužni portal.Kombinacija projektnih podataka sa informacijama iz ERP sistema, financijskim podacima ili podacima klijenata za izradu jedinstvenog kompletnog pogleda po poduzeću u cilju maksimalne učinkovitosti i povrata investicije

 • EPPM sigurnost i izvješćivanje performansi poduzeća
 • Omogućuje poslovnoj inteligenciji na vrhu Primavera P6 Reporting Database lako izvješćivanje iz nadzornih ploča i pokretanje ad-hoc upita, bez žrtvovanja sigurnosti i performansi.Korištenje Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management detaljne sigurnosti na portfeljima projekata kako bi samo privilegirani korisnici imali uvid u osjetljive ili povjerljive informacije
  Pokretanje izvješća nadzorne ploče i ad-hoc upita na aktivnim projektima kao i na svim projektima poduzeća bez negativnog utjecaja na performanse ili uživo sisteme.

 • Povećanje produktivnosti
 • Korištenjem poznatog web-baziranog portala, rješenje je brzo za naučiti, lako za pristup i navigaciju i zahtjeva vrlo malo obuke. Svako izvješće nadzorne ploče može biti ispisano ili spremljeno direktno u brojne popularne formate uključujući PDF, Microsoft Word®, Microsoft Excel®, Microsoft PowerPoint®, HTML i druge.

 • Podložan BI
 • Fokus na direktno unaprjeđenje performansi projekta s indikatorima ranog upozorenja, trendovima i prognoziranjima.Link od Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus portala direktno u Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management razvijenu strukturu poslova (WBS) za usmjeravanje-korigiranje projekata.
  Zaprimanje automatskih upozorenja vezano na problematična područja projekata kako bi se moglo poduzeti korektivne akcije za držanje projekta na trasi.