Danas Primakon d.o.o. objavljuje partnerstvo s londonskom tvrtkom Nomitech Ltd u svojem već povelikom portfelju partnerskih tvrtki. Nomitech je vodeća softwerska tvrtka u niši Cost Estimating softwera čiji su osnivači inženjeri s velikim iskustvom u praksi i industriji.

Proces procjene troškova ključan je za svaku tvrtku koja je u doticaju sa projektima ili je projektno orjentirana. Troškovi su kritični i ključni dio projekta te je potrebno dobro procjeniti troškove vlastitih ulaganja u projekt i pronaći najbolje rješenje za sebe, a da zahtjevi klijenta budu izvršeni, što u konačnici donosi veći profit i nove poslove.

CostOs – za procjenu troškova i kalkulacije

Nomitechov software CostOS čini upravo to. CostOS dizajniran je za tvrtke koje žele poboljšati svoj plasman na tržištu prilagodbom na moderne izazove procjena troškova brzom, preciznom, jednostavnom, manje riskantnom i pouzdanom informacijom vlastitih troškova.
CostOS nudi integraciju sa svim aktualnim tehnologijama kao što su BIM 5D,  GIS i Cloud uz veliku zaštićenost podataka i kompatibilan je sa softwerima za upravljanje projektima kao što je Primavera P6.

Industrije

Primjenu Cost Estimating softwarea najprije će pronaći tvrtke građevinskog sektora, energetike, naftna industrija i rudarstvo. Kompatibilnost i integrabilnost sa postojećim softwareima koji se koriste znači nadogradnju postojećeg sustava a ne prelazak na novi. Također, kompatibilnost CostOSa je ostvarena i sa sveprisutnim Excelom.

Primakon je ovim partnerstvom dobio mogućnost proširiti nove tehnologije na prostore Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Klijenti Primakona cijene našu predanost njima, a tako i mi s veseljem očekujemo prve rezultate primjene novog softwarea u njihovim djelatnostima.

Više o tvrtci Nomitech Ltd: https://www.nomitech.eu