Zastupstva

OracleBU Primavera softverska je tvrtka sa sjedištem u SAD-u.

Od svog osnutka 1984. bavi se razvojem aplikacija za upravljanje projektima i uvijek je bila u vrhu najkvalitetnijih svjetskih proizvođača sotvera iz ovog područja.

TenStep Inc. sa sjedištem u Atlanti, Georgia (USA)

Specijalizirana je tvrtka za razvoj, konzalting i primjenu poslovnih metodologija iz područja upravljanja projektima.

Elecosoft Asta Powerproject by FND

Vrsni je softver za vođenje projekata, resursa i portfelja korišten diljem svijeta za podršku tijekom vođenja projekata i upravljanja projektnim aktivnostima na svim nivoima kompleksnosti  pri raznolikim sektorima industrije i proizvodnje.
Softver odgovara potrebama svih dionika projekta.

TiLoS by FND

Tilos je softver za planiranje baziran na vremensko-prostornoj (Time-Location Software) logici specijaliziran za upravljanje linearnim građevinskim projektima, poglavito infrastrukturnim projektima.
Koristi se u različitim granama građevinarstva i različitim projektima poput cestogradnje, izgradnje željeznica, postavljanje cjevovoda, dalekovodi, tunelogradnja, mostogradnja i energetika.

SOFiSTiK je softverska tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj

Specijalizirana za razvoj softvera za strukturalnu analizu konstrukcija i nalazi se u svjetskom vrhu po kvaliteti i sveobuhvatnosti rješenja kao i po broju referentnih projekata koji su izvedeni po čitavom svijetu.

Fides-DVP iz Njemačke specijalizirana je za razvoj softvera pretežito iz područja geotehnike. Usko je povezana sa SOFiSTiKom za koje izrađuje korisnička sučelja prema njegovim numeričkim solverima.