Certifikacijski programi

Primakon svojim klijentima osigurava povećanje vrijednosti tvrtke koja se odnosi na kompetentosti i osposobljenosti uposlenika na načine da provodi samostalno ili sudjeluje u certifikacijskim programima partnerskih institucija.

Certifikacijski programi u kojima sudjeluje ili ih provodi Primakon:

Primakon je ovlašten za certificiranje voditelja projekata prema TenStep Project Management Certification programu. Ovaj certifikat nadogradnja je IPMA i PMI certifikatima.
U suradnji s TenStep konzultatnima iz SAD-a provodimo evaluaciju stanja zrelosti upravljanja projektima u organizacijama prema OPM-3 metodologiji.
IPMA četverostupanjski sustav ovjere tj. IPMA 4-L-C seminari iz programa Project Management akademije vrijede kao predcertifikcijski po IPMA i PMI ovjerovnom programu za voditelje projekata, te polaznicima donese bodove stručnog usavršavanja po PMI i HKAIG.
PMP akreditacija – TenStep Inc. je globalni PMI R.E.P. (Registered Educational Provider). Primakon kao TenStep branch office Croaita nasljeđuje ovaj status.
Kao ovlašteni treneni za Primavera porizvode Primakon izdaje ovjere o osposobljenosti za korištenje Primavera proizvoda.