Partnerstvo s tvrtkom Future Network Development

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo Vas da je Primakon tijekom mjeseca rujna postao regionalni partner sa još jednom tvrtkom koja nudi usluge project managementa i inovativne softvere za njegovo provođenje – Asta Powerproject i Tilos. Primakonov vrhunski “know-how” i kvaliteta usluga prepoznati su cijeloj europi što je dokazano ovim partnerstvom.

Tvrtka Future Netvork Development je mreža partnera – ekskluzivna skupina međunarodnih pružatelja rješenja. FND je formirala snažna tehnološka i uslužna partnerstva diljem svijeta tvoreći partnersku mrežu koja može učinkovito isporučiti sve elemente kompletnog poslovnog rješenja. Mi smo platforma za razmjenu znanja, iskustava, poslovnih stavova, kultura i pristupa poslovanju.
Naš cilj je međunarodna poslovna suradnja koja iskorištava učinkovitost marketinga i prodajne rezultate povezivanjem pravih partnera s odgovarajućim dobavljačima i aktivno
ih podržati u potrebama prodaje, marketinga i tehničkog know-how-a.

Asortiman proizvoda i usluga koje Vam Primakon nudi dodatno je popunjen.


 


 

Asta Powerproject, kvalitetan je softver kojeg odabiru tvrtke kojima je potreban pouzdan, efikasan i brz alat za upravljanje projektima i zadatcima, a koji je vrlo intuitivan i lak za korištenje.Tilos je softver specijaliziran za upravljanje linearnim projektima poput prometnica, cjevovoda, dalekovoda i općenito infrastrukturnim projektima. Snažan alat koji spaja project management i tehničku stranu projekta.